Cum pot comanda?

Cum pot comanda?


Prima etapa este crearea unui cont de utilizator pe magazinul bursadeflori.ro. Puteti crea un cont accesand pagina www.bursadeflori.ro/inregistrare. Completati toate campurile si da-ti click pe butonul cu Inregistreaza-te.

Dupa finalizarea contului si trimiterea cererii, automat primiti un e-mail de confirmare cu datele dvs. de accesare a contului pe magazin.

Din meniul categoriilor de produse selectati categoria, iar apoi produsul dorit. In cazul in care in meniuri nu gasiti produsul dorit in partea de sus a magazinului  aveti posibilitatea de cautare.

Comanda produselor se face prin selectarea numarului de bucati dorit si click pe butonul Adauga in cos

Dupa ce produsul a fost adaugat aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile pe magazin sau sa finalizati comanda.

Cosul de cumparaturi il gasiti in partea de sus dreapta a magazinului.

Pentru a finaliza comanda dati click pe butonul PLATESTE.

Sunteti foarte aproape de finalizarea comenzii dvs. In aceasta etapa va rugam sa verificati daca produsele afisate sunt cele selectate de dvs., selectati modalitatea de transport si de plata si dati click pe butonul cu PASUL URMATOR.

Detalii livrare comanda: completati toate campurile cu detaliile de facturare. Selectati tipul facturarii (persoana fizica sau juridica), bifati ca sunteti de acord cu termeni si conditiile magazinului si dati click pe butonul cu TRIMITE COMANDA.

Daca comanda dvs. a fost trimisa cu succes automat primiti pe monitor mesajul urmator: Comanda a fost platasa cu succes

In cazul in care intampinati dificultati in plasarea comenzii va rog sa verificati fiecare etapa, ca, fiecare camp sa fie completat corect. Daca nu reusiti va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 0744.764.000 sau e-mail office@bursadeflori.ro sau sa folositi modalitatea de plasare a comenzi prin e-mail sau telefon.