Despre noi

Despre noi

Site-ul de comert online www.bursadeflori.ro a fost lansat in toamna anului 2019, fiind orientat spre vanzarea de material saditor: bulbi de flori, seminte de legume, flori si plante aromatice, iar din primavara anului 2021 seminte organice de legume, plante aromatice si flori.


Compania si echipa

IFA TRAVEL MANAGEMENT SRL, compania care detine si administreaza magazinul bursadeflori.ro, este importator si distribuitor de material saditor (bulbi de flori, butasi trandafiri, seminte de flori, legume si plante aromatice, inclusiv gama bio) de origine UE. Bazandu-ne pe cei mai buni producatori europeni de material saditor si o logistica foarte bine pusa la punct, suntem pregatiti sa onoram, in cele mai bune conditii, toate comenziile si cerintele clientilor, pentru toate produsele comercializate.


Produse magazin

In acest moment pe bursadeflori.ro, clientii nostrii pot gasi o gama diversificata de produse pentru gradina: bulbi, butasi si seminte.
Produsele se grupeaza astfel:

- Bulbi Flori de Vara cu perioada de plantare Februarie/Martie - Mai/Iunie

- Bulbi Flori de Primavara cu perioada de plantare Septembrie - Decembrie

- Seminte de flori, legume si plante aromatice, atat in varianta standard cat si BIO


De ce bursadeflori.ro ?

In primul rand pentru ca, pentru produsele noastre, garantam provenienta si calitatea lor.
Pretul reprezinta un aspect important in luarea deciziei de cumparare, motiv pentru care, suntem permanent in atentia clientilor nostrii cu promotii noi si preturi competitive.

Comandand online sau telefonic castigati timp valoros pentru dvs., evitand astfel aglomeratia marilor magazine. Livrarile sunt prompte, produsele comandate ajungand direct la dvs. acasa.
Gama de produse este mult mai diversificata decat in magazinele fizice, oferindu-va posibilitatea de a cumpara produsele dorite.


Date de identificare

SC IFA TRAVEL MANAGEMENT SRL

Sediu social: Strada Pictor Sava Hentia nr. 13, Parter, Camera nr. 5, Sector 1, Bucuresti

CUI: 31739500

Nr. Reg. Com.: J40/71111/2013

CAPITAL SOCIAL: 200 RON


Suport

Telefon informatii produse /preluare comenzi/suport tehnic online: 0744 764 000

E-mail suport/vanzari/comenzi: office@bursadeflori.ro