Frezii

Comparare Produse (0)

Bulbi Frezii Sigle Mix

Frezii Sigle Mix 15 bulbiUtilizare: planta pentru borduri sau covoare vegetale. Cultivare: Toat..

30,00RON Fără TVA:27,52RON

Bulbi Frezii Double Red

Frezii Double Red 15 bulbiUtilizare: planta pentru borduri sau covoare vegetale. Cultivare: Toa..

30,00RON Fără TVA:27,52RON

Bulbi Frezii Double Pink

Frezii Double Pink 15 bulbiUtilizare: planta pentru borduri sau covoare vegetale. Cultivare: To..

30,00RON Fără TVA:27,52RON

Bulbi Frezii Double Mix

Frezii Double Mix 15 bulbiUtilizare: planta pentru borduri sau covoare vegetale. Cultivare: Toa..

30,00RON Fără TVA:27,52RON

Bulbi Frezii Double Blue

Frezii Double Blue 15 bulbiUtilizare: planta pentru borduri sau covoare vegetale. Cultivare: To..

30,00RON Fără TVA:27,52RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Freziile sunt foarte populare printre pasionații de flori, datorită aspectului lor delicat și parfumului pe care îl emană. Aceste plante sunt originare din Africa de Sud și au fost descoperite pentru prima dată de un botanist german pe nume Christian P. Ecklon. Astăzi, freziile pot fi găsite în multe țări din întreaga lume, iar popularitatea lor continuă să crească.

 

Flori în toate culorile posibile

Reține că freziile disponibile într-o gamă largă de culori, precum roz, galben, alb, violet și roșu, iar florile lor în formă de trompetă sunt alcătuite din șase petale care se curbează spre exterior, formând un aspect delicat și elegant. Petalele sunt adesea căptușite cu margini încrețite, care conferă florii o senzație moale și foarte romantică.

 

Plante cu un parfum desăvârșit

Una dintre cele mai atrăgătoare calități ale florilor de frezie este mirosul lor. Au un parfum dulce, asemănător cu cel al citricelor, care este plăcut și revigorant, motiv pentru care planta este adesea folosită în realizarea parfumurilor și a loțiunilor de corp pe care le folosim în viața de zi cu zi.

 

Flori foarte complexe

Freziile sunt o floare versatilă, care poate fi folosită într-o varietate de contexte. Ele reprezintă completări frumoase în aranjamentele florale, mai ales atunci când sunt asociate cu alte flori, precum trandafirii, crinii sau lalelele. Freziile sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit în buchetele de mireasă datorită aspectului lor elegant. În plus, sunt sortimente de flori, ușor de cultivat, care preferă un sol bine drenat și soarele strălucitor. Freziile trebuie udate în mod regulat, însă nu trebuie înecate în apă și pot fi plantate atât în interior, cât și în exterior.

 

Semnificații interesante

Freziile sunt, de asemenea, bogate în simbolism și semnificații, fiind adesea asociate cu prietenia, încrederea și inocența. Totodată, plantele sunt utilizate frecvent în buchetele de mireasă, pentru că reprezintă puritate și pentru că sunt considerate un artificiu ce emană eleganță.

 

Așadar, fie că ești un pasionat al grădinăritului sau pur și simplu îți dorești flori cu cât mai multă culoare, cu siguranță vei putea să te bucuri de toate acestea în categoriile noastre de produse. Bursa de Flori te ajută să obții o grădină în nuanțe sublime, care emană un parfum magic peste tot prin aer!