Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

bursadeflori.ro livreaza produse in toata tara prin partenerul sau Fan Courier. Toate produsele sunt ambalate astfel incat acestea sa ajunga in cele mai bune conditii la clientul final. Transportul produselor se face in termen de 2 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc, iar pentru "precomanda" si "la comanda", livrarea dureaza intre 7 si 14 zile. In cazul situatilor exceptionale bursadeflori.ro isi rezerva dreptul de a modifica data de livrare, cu acordul prealabil al clientului.

In cazul in care operatorul firmei de curierat nu reuseste sa contacteze clientul in termen de cel mult 5 zile lucratoare comanda va fi anulata.

Dupa efectuarea comenzii pe magazin clientul va fi contactat de catre un operator bursadeflori.ro pentru a fi instiintat in legatura cu data de livrare a coletului.

Costul transportului este calculat in functie de greutatea coletului, astfel:
-primul kg: 25,21 lei + TVA = 30 lei
-fiecare kg suplimentar: 1,70 + TVA

Alte taxe:

Pentru plata contravalorii produselor in sistem ramburs se percepe o taxa de  6,50 lei + TVA

Daca nu va aflati in aria de acoperire Fan Courier, la costul transportului se mai adauga o taxa de 0,80 LEI / km suplimentar. In cazul in care nu doriti sa achitati taxa suplimentara puteti ridica coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Courier din zona dumneavoastra.